Alla hjärtans Dag!
Kärlekens månad är snart här, och vad är väl mer uppskattat än en vacker ask choklad? Uppvakta din kära/käraste med några himmelskt goda praliner som Amor själv skulle avundas. Alla är vi väl olika, så därför har vi ett brett sortiment presenter för att göra din älskade extra lycklig.

Våra askar
Våra chokladaskar finns i många olika former, färger och innehåll. De exklusiva sammetshjärtana finns i flera storlekar och rymmer en blandning av våra favoritpraliner. Självklart kan du istället välja själv vad hjärtat ska innehålla. Om du kommer förbi en av butikerna hjälper vi dig gärna med detta.

För en färdigblandad ask kan du beställa direkt från vår e-butik!

Ask med Hjärtan
En symbolisk gåva är den lilla asken med hjärtan. Perfekt till den du vill vissa lite extra uppskattning. Kanske bästa vännen, eller varför inte ge mamma lite extra kärlek? Några tryfflar och praliner är alltid uppskattade.

Chokladhjärtan
För den äkta chokladälskaren har vi chokladhjärtat. Här är även själva asken ätbar i mörk eller mjölkchoklad, samt fylld med blandade praliner och tryfflar. Har du tur får du kanske en liten smakbit av locket.

Just denna ask är bräcklig och kan därför enbart köpas i våra butiker. Chokladhjärtat väger 240 gram och kostar 175 kr.

För mer information om våra butiker klicka här!

Frågor
Många av våra produkter går att skräddarsy efter din egen smak.  Vi har dessutom fler produkter i våra butiker som du kanske är intresserad av. Vid frågor eller special beställningar så kan ni kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Gå till kontaktformuläret

E-butiken
Du vet väl att du kan beställa choklad från hemsidan? Vi skickar chokladen direkt så att du slipper trängas i butiken. Många av våra produkter finns att hitta där och vi skickar i hela Sverige.
 

Gå till e-butiken