Jul i Pralinhuset!

Vi vill att alla ska få chansen att fira jul med Pralinhusets choklad. För dig som inte kan eller hinner kommer förbi butiken har vi gjort det möjligt att beställa våra mest populära presenter från hemsidan. Här kan du bland annat hitta chokladaskar och juldekorerade presenter & gåvor. 

Pralinhusets Julaskar

Våra praliner och tryfflar presenteras i en mängd olika askar. Röda, genomskinliga, runda, fyrkantiga, små och stora. Alla med Pralinhusets röda band och bloomma. Vi kan anpassa asken efter dina behov med hänsyn till t.ex. pris, allergier eller antalet prainer du vill ha.
 

Chokladfigurer

Chokladfigurerna gör vi för hand, vilket gör innebär äkta hantverk. Vi gör tomtar och andra juliga figurer i olika storlekar och prisklasser. När du beställer chokladfigurer här på hemsidan så tillverkar vi dem efter din beställning, sedan är du välkommen att hämta upp dem i butiken på Drottninggatan 112. 

Håll ögonen öppna i vår webshop, då många fina tomtar och julfigurer snart läggs till i E-butik. Där kommer du kunna läsa och beställa figurer för upphämtning i vår butik på Drottninggatan 112.

 

Presenter

Vare sig det är mormor, kollegan eller bästa vännen så har vi den perfekta julklappen. Välkommen in till butikerna för att se vårt varierade utbud. Några av våra mest klassiska julklappar är den fyllda chokladstocken, större chokladaskar, marsipanfigurer, och vackra korgar fyllda med olika godsaker. 

Besök oss i butikerna för att hitta den perfekta julgåvan.

​Du hittar våra butiker och öppettider genom att klicka här.

Julkalendrar

I våra butiker hittar du våra olika julkalendrar. Räkna ner dagarna till julafton på ett gott och lyxigt sätt. Vi har kalendrar som redan är fyllda, samt kalendrar som du själv kan fylla och sedan återanvända nästa jul.

Besök oss i butikerna för att se och förbeställa våra julkalendrar, eller kontakta oss för övriga frågor nedan.

​Du hittar våra butiker och öppettider genom att klicka här.

Beställ eller ställ din fråga!
Är du intresserad av att beställa en julkalender eller present? Då kan du kontakta oss via formuläret till höger för att få mer information om våra produkter.

Vid större beställningar kan ni även förbeställa för att vara säkra på att tomten hinner packa alla fina gåvor.