Banner-Ruby-choklad-med-viol_v1

Grattis! 
 

Snart är det er stora dag och vi förstår att den dagen ska vara perfekt. Pralinhuset vill alltid ha de nöjdaste kunderna och ser därför till att ha ett brett sortiment av choklad, askar, band och dekorativa blommor för att kunna skräddarsy beställningen efter vad just ni vill ha.

För att garantera att produkterna som ni vill ha i större mänger finns tillgängligt så bör man beställa minst 6-8 veckor i förväg, på sommaren kan vi ha extra långa leveranstider. Under sommaren krävs att beställningen görs minst 8 veckor i förväg, men ni bör alltid göra er beställning så tidigt som möjligt.

Praliner & Tryfflar
 
För ett bröllop så finns det massor av fina tillfällen att ge bort eller bjuda på härlig choklad! 
Vi vill att er stora dag ska vara precis som ni önskar er och vi kan därför skräddarsy beställningen för att den passar just er. Vi hjälper även gärna till med att anpassa smaker efter både meny och dryck.

Pralinhuset har ett stort sortiment av praliner och tryfflar så att ni ska kunna hitta något som passar både er och era gäster. Är det specifika produkter som ni vill ha då är det viktigt att ni beställer dem så tidigt som möjligt för att vi ska kunna säkerställa att dem produkter finns tillgängliga. Ni kan se vårt fulla utbud på Praliner & Tryfflar
Vill ni ha hjälp med specialkost/allergier så får ni gärna kontakta oss via epost eller telefon!

Vid leverans så kan ni antingen hämta beställningen eller få den levererad till önskad plats.
Vi kan leverera eller skicka praliner och tryfflar i större mängder i hela Sverige.

Fråga oss eller beställ!