Pressinformation

Pralinhusets ägare

Pralinhuset är ett familjeföretag som drivs av Mieneke och Günter Bea.
Vi tillverkar vår egen choklad och importerar även praliner och tryfflar. Chokladen skulpteras och gjuts till olika former och figurer. Vi tillhandahåller ett stort och varierat utbud av högkvalitativ ekologisk choklad, samt chokladkakor och praliner som passar olika typer av allergiker, t ex laktosfri, mjölkfri, nötfri och sockerfri choklad.

I tillverkningen av våra handgjorda chokladkakor använder vi oss av allt från vit choklad utav endast kakaosmör till mörk choklad utav 100 % kakaomassa. Chokladen kryddas och smaksätts med spännande och innovativa smakkombinationer.

Vilka är vi?

Günter kommer ursprungligen från Tyskland och är utbildad kökschef och chocolatier. Han har även arbetat i Storbritannien, Schweiz och Österrike. 

Mieneke är ifrån Nederländerna och är utbildad kock och konditor. Hon har också examen från Hotel & Catering School i Oxford (HCIMA). 

Tillsammans har vi drygt tjugo års erfarenhet från ett flertal femstjärniga hotell och förstklassiga restauranger i hela Europa.

Vår logga

För er som behöver vår logga för press eller annat kan ni ladda ner de här. Loggorna finns i en vektoriserad version (PDF), samt en högupplöst version på 1200 dpi (PNG). Vid övrigt behöv, vänligen kontakta oss via mail eller vårt kontaktformulär.